Temat do gazety : Plusy i minusy 205tki
- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
No do śruby do jeszcze pół biedy
ale tak czy siak dostać sie do niej też trzeba więc uwarzam że lepiej kółko osłonięte w bagażniku no ale ma to swojego poważnego plusa przynajmniej jest to pełnowaymiarowe koło a nie jakaś dojazdówka
:D Chociaż w bagażnik tez można wsadzić pełnowymiarowe ale wszystko możę sie to dziać kosztem bagażnika no nic sprawa wybrania mniejszego zła
:D:) 
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
hmm, bardzo dziwne, oczywiscie zapas nie jest po to zeby sobie tam siedzil i po 10 miesiacach wkur... sie ze zeszlo powietrze czy cos, wystarczy kontrola na biezaco, pokrowiec na kolo (grosze) dla tych wymagajacych... a jaki problem dostac sie do sruby przy pelnym bagazu? jest przy samym brzegu... ja mam 165 i jakos specjalnie ciasno tam nie jest =]
nie narzekac

nie narzekac

sprzedany
-
kfjatuszek
A miałeś okazję zmieniać koło jadąc w garniturze lub w jasnych ciuchach podczas deszczu? Jeśli nie, to na pewno z takim kołem spod autka będzie niezła frajda i taplanie się w błocie.cheatoss pisze:hmm, moze wedlug ASO drogie =]
czesci sa tanie, bez przesady, czasy sie troche zmienily i jest od cholery zamiennikow i polskich i zagranicznych...
a co do kola zapasowego pod autem - gdzie tu jest minus? mial ktos kiedys okazje zmienic kolo z pelnym zaladowanym bagaznikiem w aucie gdzie zapas jest zbunkrowany pod podloga bagaznika? np. wracajac z wakacji? wtedy sie docenia takie kolo podwieszone....
A części są drogie i ciężko dostać. Przynajmniej w moim mieście, na szrotach nic nie ma, pozostaje zamawianie w salonie, bo na allegro czy innych aukcjach w porównaniu do części do innych samochodów dla Peugeota 205 nic nie ma.
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
tak, gdyby kolo bylo w bagazniku pod podloga, na pewno byloby sterylnie czyste... w wypadkach naglych kupuje sie na stacji pierdzielnik za 15zl o czym wspomnial Fergusskfjatuszek pisze:A miałeś okazję zmieniać koło jadąc w garniturze lub w jasnych ciuchach podczas deszczu? Jeśli nie, to na pewno z takim kołem spod autka będzie niezła frajda i taplanie się w błocie.cheatoss pisze:hmm, moze wedlug ASO drogie =]
czesci sa tanie, bez przesady, czasy sie troche zmienily i jest od cholery zamiennikow i polskich i zagranicznych...
a co do kola zapasowego pod autem - gdzie tu jest minus? mial ktos kiedys okazje zmienic kolo z pelnym zaladowanym bagaznikiem w aucie gdzie zapas jest zbunkrowany pod podloga bagaznika? np. wracajac z wakacji? wtedy sie docenia takie kolo podwieszone....
A części są drogie i ciężko dostać. Przynajmniej w moim mieście, na szrotach nic nie ma, pozostaje zamawianie w salonie, bo na allegro czy innych aukcjach w porównaniu do części do innych samochodów dla Peugeota 205 nic nie ma.

sprzedany
-
Ferguss
Miałem (w garniturze)kfjatuszek pisze: A miałeś okazję zmieniać koło jadąc w garniturze lub w jasnych ciuchach podczas deszczu?
I co? zajechałem pod drzewko, środek wulkaniuzjący za 15 zł -efekt? po 40 sekundach opona była naprawiona a ja czyściutki
- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
Zgadzam się z Blaszką to czy się ubrudze czy nie to pikuś koła sie codziennie nie zmienia chodzi mi tylko o to aby mieć pewność że nie uszkodzi sie ono od jazdy itp (tak się u mnei stało z zapasówką) a nie czy będzie ono czyste czy brudne 
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
-
kfjatuszek
Każdy ma prawo do własnego zdania, a ja uważam, że zapasówka w bagażniku jest lepszym wyjściem od koszyka pod furką i tyle
A części są drogie, na allegro do Peugeot'a nic nie ma w porównaniu do innych marek, więc już nie przesadzajcie. Jesteście zapatrzeni w swoje autka, nie można normalnie nawet swojej opinii wyrazić bo zaraz atak
Ech