O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
hehehe Luzak - "na piersi"? wiesz ze z lwiątka po latach wyszedłby conajmniej wytarmoszony kocurek
JoT_JoT - miałeś racje dla Ciebie "+"
- a innym panom stawiam pałe
upssss troche to zabrzmiało - tz "1"
= joke
ale ogólnie podoba mi się zabawa z Wami - taka troche właśnie jest w kotka i myszke heh
fajne pomysły macie
ps. a myszki pilnuje PYTĄG
(chyba to jasne
)
Zatem jak widać Lwiątko pilnuje tyłów (nie ma się oczu z tyłu) więc mała ochrona w postaci obrońcy niezaszkodzi - nieproszonych gości zagryza
JoT_JoT - miałeś racje dla Ciebie "+"
upssss troche to zabrzmiało - tz "1"
ale ogólnie podoba mi się zabawa z Wami - taka troche właśnie jest w kotka i myszke heh
ps. a myszki pilnuje PYTĄG
Zatem jak widać Lwiątko pilnuje tyłów (nie ma się oczu z tyłu) więc mała ochrona w postaci obrońcy niezaszkodzi - nieproszonych gości zagryza
- Załączniki
-
- Lwiatko.jpg (5.71 KiB) Przejrzano 2844 razy
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
gdyby nie egzaminy na AM, gdyby nie to, że b.lubię dziewczyny i że nie potrafie nie iść do knajpy w piątek i weekendy ... i wogóle, to wiesz, pewnie zalogowałbym się jako "o. Iveras"
Cóż, niestety nie będziesz miał kolegi w spódniczce 
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
-
luzak
PIT_R - fakt moze to i szkoda- ale było dobrze z Twej strony= tz mam na myśli punkt widzenia
Iveras - "SODOMA I GOMORA"? hmm czyzby dla Ciebie te forum jest zniszczone, niemoralne, zamieszane, bałaganiarskie lub rozpustne
? heheheh
a tyłeczek hmm
Luzak- Zatem czekam na Wasze zagadeczki, figielki itp
z miłą chęcią
JoT_JoT - duma Cię rozpiera
ze zwycięstwa = miło
czemu nie!!! 
Iveras - "SODOMA I GOMORA"? hmm czyzby dla Ciebie te forum jest zniszczone, niemoralne, zamieszane, bałaganiarskie lub rozpustne
a tyłeczek hmm
Luzak- Zatem czekam na Wasze zagadeczki, figielki itp
JoT_JoT - duma Cię rozpiera
jeśli coś będe miała od CiebieJoT_JoT pisze: a może zobaczymy resztetej fotki![]()
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Bleh...czytam i czytam...wczoraj przebrnalem przez pierwsze 22 strony i wymieklem ;P Tak w skrocie o czym teraz idzie rozmowa?
Ja tam dzisiaj niepocieszony jestem...Ojciec wstawil w 405 nowa skrzynie i mu koles "regulowal przelozenia"...ech...jak mnie wyprzedzil...to nie dalem mu uciec tak szybko
Ja bym sie dal?? ;P Ale przy 140 kaem 205 zaczela sie zachowywac jak ponton na srodku morza, a 405 dalej ciela jak glupia...ze 110 na liczniku
Heh
Jeszcze oddac samochod do serwisu to nie dosc, ze zrobili z niego rakiete, to jeszcze licznik taki bardziej wesoly dla oka ;P Poza tym nobla dla tego kto do Greena wstawil szyberdach
Panoramiczny ofkorz 
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio

-
luzak
W skrócie to rozmowa teraz jest o niczym
Zabawa w kotka i myszke, Andzia jest kotkiem jak by ktoś pytał
Rozmowy o życiu i śmierci, o tatuażach i miejscach, w któym się znajdują....
Prześledź ostatnie 5 stron a będziesz wiedział wszystko 
Jakoś teraz mi na myśl żadne zagadnik dla Ciebie Andzia nie przychodzą
Ale spoko, spoko wszystko przyjdzie w swoim czasie 
Jakoś teraz mi na myśl żadne zagadnik dla Ciebie Andzia nie przychodzą
- PIT_R
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
- Numer Gadu-gadu: 3914690
- Login tlen: infernal_lord_hellboy
- Kontakt:
To ja mam zagadke, ktora zadano dzieciom w przedszkolu i studentom. WYnik byl taki ze 78% pytanych dzieci zgadlo od razu o co chodzi, a 17% studenci i to po dluzszym namysle.
A zagadka brzmiala tak:
Co to jest ?? Jest silniejsze od Boga, Gorsze od Diabla, Bogaci tego potrzebyja, Biedni to maja, a jak to zjesz to umrzesz.
WIec co to jest?? Jestem ciekwa czy ktos zgadnie bo ja nie wiedzialem
Ale teraz juz wiem 
A zagadka brzmiala tak:
Co to jest ?? Jest silniejsze od Boga, Gorsze od Diabla, Bogaci tego potrzebyja, Biedni to maja, a jak to zjesz to umrzesz.
WIec co to jest?? Jestem ciekwa czy ktos zgadnie bo ja nie wiedzialem